Image is not available
Image is not available
Image is not available
merc2
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Polityka prywatności

PLAYWAY S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Bluszczańskiej 76 lok. 6, 00-712 Warszawa, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy pod numerem KRS: 0000389477, nr NIP: 5213609756, nr REGON: 14298526000000 o kapitale zakładowym w wysokości 660 000 zł (sześćset sześćdziesiąt tysięcy złotych 0/100 groszy), email: contact@playway.com, tel.: +48 535535311, jest administratorem danych osobowych w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej jako: rozporządzenie RODO).

PLAYWAY S.A. przetwarza dane osobowe osób fizycznych z poszanowaniem przepisów rozporządzenia RODO oraz polskich przepisów powszechnie obowiązujących, w szczególności ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z dnia 24 maja 2018 r.).

PLAYWAY S.A. stosuje środki organizacyjne oraz techniczne w celu zabezpieczenia danych osobowych, które przetwarza. W spółce obowiązuje wewnętrzny Regulamin przetwarzania danych osobowych wraz z procedurą bezpieczeństwa. Administrator nie przetwarza danych z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa a w szczególności nie udostępnia danych osobowych osobom nieupoważnionym oraz podmiotom przetwarzającym, niezapewniającym odpowiedniego stopnia ochrony przekazanych im danych osobowych. Dane osób fizycznych mogą zostać przekazane także organom administracji publicznej w uzasadniających to okolicznościach prawnych i faktycznych.

error

Polityka cookies

„W związku z wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej jako: rozporządzenie RODO), PLAYWAY S.A., informujemy, iż:

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest PLAYWAY S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Bluszczańskiej 76 lok. 6, 00-712 Warszawa, email: contact@playway.com, tel.: +48 535535311.

  2. Pliki cookies stosujemy w celu usprawnienia funkcjonowania strony www.playway.com oraz ułatwienia nawigacji po niej Użytkownikom. Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji o stosowanych przez nas plikach cookies, zapoznaj się z naszą polityką cookies.

  3. Twoje dane osobowe mogą być przekazane jedynie partnerom technologicznym i prawnym, którzy świadczą dla nas usługi lub wykonują zlecenie (podmioty przetwarzające). Korzystamy z usług jedynie sprawdzonych partnerów, którzy wdrożyli zabezpieczenia danych osobowych w związku z wejściem w życie przepisów Rozporządzenia RODO. W przypadkach prawnie uzasadnionych, dane osobowe mogą być przekazywane organom administracji publicznej.

  4. Pliki cookies sesyjne stosujemy jedynie przez czas trwania połączenia z naszą stroną internetową lub przez okres funkcjonowania stałych plików cookies. Cookies sesyjne są usuwane po zakończeniu każdej sesji. Cookies stałe mogą zostać usunięte przez Użytkownik w każdym czasie. Dane uzyskane w wyniku Twojej zgody przetwarzamy do czasu jej odwołania. Odwołania możesz dokonać w dowolnym dla siebie momencie.

  5. Masz prawo do żądania od nas dostępu do Twoich danych osobowych. Możesz także żądać ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Masz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przeniesienia danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes urzędu ochrony danych osobowych).

  6. Pliki cookies są nam potrzebne do usprawnienia działania naszej strony internetowej. Ich nie udzielenie może uniemożliwić nam udostępniania Ci treści znajdujących się na naszej stronie. Nie zbieramy żadnych danych, które są zbędne z punktu widzenia prowadzonej przez nas działalności.

  7. PLAYWAY S.A. wyznaczył Inspektora Ochrony Danych (IOD). Dane kontaktowe do IOD: s.ziental@gsb-legal.pl lub nr tel. 508151343.

  8. Więcej informacji na temat naszej polityki prywatności znajduje się w zakładce „polityka prywatności” na stronie www.playway.com”

  • „Od 25 maja 2018 r. obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europjeskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej także jako: Rozporządzenie RODO). W celu realizacji warunków prawnych przewidzianych wskazanym Rozporządzeniem RODO, PLAYWAY S.A. informuje, iż w Twoim urządzeniu końcowym (laptopie, smartfonie, komputerze stacjonarnym) instalowane są pliki cookies. Pliki te usprawniają działanie witryny www.playway.com a także umożliwiają rozpoznanie urządzenia Użytkownika serwisu i w sposób zindywidualizowany wyświetlić naszą stronę internetową.

  • Pliki cookies to małe pliki tekstowe, wysyłane przez stronę internetową www.playway.com na urządzenie, z którego korzystasz. Wykorzystujemy jedynie pliki cookies konieczne do właściwego funkcjonowania naszej strony internetowej oraz usprawniające nawigację po niej użytkownikom.

  • Na stronie www.playway.com wykorzystujemy dwa rodzaje plików cookies: cookies sesyjne (session cookies) oraz cookies stałe (persistent cookies). Te dwa rodzaje plików cookies rozróżnia czas ich funkcjonowania w Twoim urządzeniu. Pliki sesyjne działają do czasu zaprzestania korzystania ze strony internetowej. Natomiast cookies stałe pozostają zapisane w urządzeniu Użytkownika do czasu ich usunięcia. Usunięcia może dokonać sam Użytkownik lub może to nastąpić w sposób automatyczny (w zależności od właściwości pliku).
  • W określonych przypadkach na stronie www.playway.com mogą być stosowane pliki cookies służące do zapamiętywania wyborów dokonywanych przez Użytkownika na stronie internetowej oraz służące zbieraniu informacji o zakresie korzystania ze strony przez Użytkownika. Jeżeli będziemy stosować tego typu pliki cookies, powiadomimy Cię o tym. PLAYWAY S.A. nie zbiera żadnych dodatkowych informacji dotyczących Użytkowników, nie stosuje plików śledzących (tracking cookies).
  • Na stronie www.playway.com stosowane mogą być pliki cookies podmiotów trzecich. Podmioty trzecie stosują pliki cookies bezpośrednio w stosunku do Użytkownika. W celu pozyskania informacji o sposobie, zakresie i celu wykorzystywania plików przez podmioty trzecie, Użytkownik powinien kontaktować się bezpośrednio z podmiotem trzecim.
  • W wielu przypadkach domyślne ustawienia przeglądarek internetowych automatycznie dopuszczają przechowywanie plików cookies w Twoim urządzeniu. Aby wyłączyć stosowanie plików cookies, należy w ustawieniach przeglądarki internetowej wyłączyć możliwość stosowania tego typu oprogramowania. Informujemy, iż wyłączenie korzystania z plików cookies może mieć wpływ na prawidłowość funkcjonowania niektórych usług udostępnianych przez stronę www.playway.com.
  • O zmianach polityki cookies PLAYWAY S.A. będzie informować na bieżąco w zakładce „Polityka cookies”.”

lombojojo

beleło beleło lombojojo

Farm Expert 2017 PC

Title: Farm Expert 2017
Platform: PC
Genre: Simulation
Release: 2016
official Facebook

 

  

 


Farm Expert 2017 is a new part of the most innovating farm simulator on the world.
Take on the role of farmer, who takes control of his farm. At your disposal you will have a lot of licensed, meticulously mapeed machines. Control them with the appropriate tasks in the field during different seasons. Cultivate many of crops and raise animals. With your friends use multiplayer mode and together to have fun!

Game features:
- More than 170 licensed farm machines
- Repair your farm machines
- Realistic physic, furrows, dirty machines
- Two, huge and different maps
- Livestock: cows, hens, ducks, horses, sheeps, goats
- Different crops: more than 8 types of grain and potatotes, beets and ensileage
- Orchard with special machines
- Growing at different times of the year

New in Farm Expert 2017:
- Two new maps (no additional!)
- New machines
- New plant – raspberries
- Modding
- Expanded multiplayer
- Possibility of buying different farms on the map
- Buyable buildings (garages, sheds)
- Visual amendments – increase the realism, better light, more detailed area, more detailed machines, higher density of crops (vegetation)
- Expanded machines animations
- Added motohourmeter and odometer
- Possibility of attaching more than one trailer
- Better animations of harvesting crops/maize
- More different fertilizers (new types)
- The diversity of crops depending on soil classification
- Technology paths
- Expanded machine shop, possibility of buy used machines, which price is dependet of wear and tear
- Improvement and expanded tutorials system

Companies in cooperation:

Landini, McCormic, Vogel&Noot ,Kotte, Kuxmann, Sipma, Grimme, Krampe, Lindner, Lemken, Kuhn, Pottinger, Rauch, Kroger, Suer, Ponsse, hb-brantner, FSI,Weremczuk...

 

Language: polish

Farm Expert 2017 to kompleksowy symulator farmy przeniesiony na nowy poziom dzięki zaawansowanej fizyce gleby oraz realistycznemu modelowi jazdy maszynami.
Graj w olbrzymim, otwartym świecie, naprawiaj licencjonowane maszyny w przydomowym warsztacie, hoduj zwierzęta, uprawiaj pola, opiekuj się sadami i roślinami w szklarniach.

Najważniejsze cechy:
- Realistyczna fizyka jazdy, odwzorowująca zachowanie maszyn w różnych warunkach
- Fizyka gleby: ryzyko zakopania się podczas prac polowych, trójwymiarowa bruzda po pługu, zachowanie gleby zależne od warunków pogodowych
- Przydomowy warsztat: dbaj o każdą z ponad 170 dostępnych maszyn w grze. Wymieniaj wyeksploatowane części, zmieniaj koła, załóż konsolę do ładowacza czołowego
- Licencjonowane maszyny i sprzęty rolnicze najsłynniejszych, światowych producentów, m.in.: Kuhn, Grimme, Krampe, Pöttinger, Rauch, Landini, McCormick, Valpanada, Vogel&Noot, Kröger, Suer, Ponsse, HB-Brantner, FSI, Kuxmann, Sipma, Weremczuk
- Szklarnie: opiekuj się swoimi roślinami. Dbaj o każdy etap ich wzrostu za pomocą komputera pokładowego. Steruj temperaturą czy wilgotnością powietrza
- Pełnoprawny modding. Modyfikuj grę według swoich własnych pomysłów
- Gra wieloosobowa. Dziel się obowiązkami ze swoimi znajomymi i wspólnie dbajcie o rozwój waszego gospodarstwa!
- Dbaj o stan swoich pól za pomocą dostępnych 3 rodzajów środków ochrony roślin. Reguluj stan ich kwasowości poprzez wapnowanie


Wymagania sprzętowe:

MINIMUM:
o OS: Windows 7/8/8.1/10
o Processor: Core i3 3.1 GHz or AMD Phenom II X3 2.8 GHz
o Memory: 4 GB RAM
o Graphics: GeForce GTX 560 or Radeon HD6870 with 1GB VRAM
o DirectX: Version 11
o Storage: 15 GB available space
o Sound Card: DirectX compatible

RECOMMENDED:
o OS: Windows 7/8/8.1/10
o Processor: Core i5-2300 / AMD Athlon X4 760K or better
o Memory: 8GB RAM
o Graphics: GeForce GTX 670 or Radeon HD7970 with 2 GB VRAM
o DirectX: Version 11
o Storage: 15 GB available space
o Sound Card: DirectX compatible

 

Compare of titles:

 

 

PlayWay Spółka Akcyjna - siedziba rejestrowa ul. Bluszczańska 76 lok 6, 00-712 Warszawa, Polska

design by: pawelkrol.it